Hondenfotograaf gezocht

hondenfotograaf gezocht

Hondenfotograaf ben je niet van vandaag op morgen. Heel veel oefenen en geduld brengen je steeds een stapje verder. Ieder hondenras is anders en elke hond heeft zijn eigen karakter. Een fotoshoot van een hond staat garant voor de nodige uitdagingen. 

Hondenfotograaf in wording

De eerste keer dat ik mijn hond Pleun voor de camera had, was in de puppy-tijd. Ongecontroleerd en niet te sturen bewoog ons nieuwe gezinslid van hot naar her. Liggend op de grond met een snelle sluitertijd probeerde ik de mooiste momenten te vangen. Ik kreeg de smaak te pakken en te pas en de onpas was ik met mijn camera in de weer. De belangrijkste les die ik toen geleerd heb, is wel dat geduld een schone zaak is. Niks forceren en blijven proberen en uiteindelijk krijg je dat beeld dat je voor ogen hebt.

Meer en meer honden voor de lens

Naast Pleun kreeg ik ook andere viervoeters voor de lens. Hondenfotografie bleek naast portretfotografie een fotografie onderdeel dat mij bleef boeien. 

Neemt de viervoeter de gewenste houding aan? Zijn de commando's onder controle? 

Fotoshoot hond

Hondenfotograaf gezocht 
Wil je ook professionele foto's van jouw hond?

Fotograaf in Limburg

fotograaf in Limburg

Iedereen heeft z'n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om nog meer mensen zoals jij de basis te leggen voor blijvend succes.

De liefde voor de fotocameraOpleiding en cursussen en workshops

dede


Fotograaf in Limburg wil zich laten zien

Fotograaf in Limburg