Ik ben Ilse

Geboren en getogen in Zuid-Limburg en altijd ergens mee bezig, dat ben ik. Ik ben een beeldmaker, enerzijds van foto's en anderzijds van grafische ontwerpen. Een combinatie die elkaar aanvult en versterkt.

Na mijn opleiding commerciële economie heb ik jarenlang met veel plezier in de financiële sector gewerkt. Mijn creatieve geest bleef echter kriebelen en in 2015 begon ik aan mijn eerste cursus op het gebied van grafische vormgeving. Er zouden er nog velen volgen in de jaren daarna. 

De switch naar de grafische sector vulde ik al snel aan met mijn passie voor fotografie. Het kon niet uitblijven dat ik dit facet verder zou professionaliseren. En dat is waar ik sinds 2019 mee bezig ben. Ik ben beeldmaker met passie én oog voor detail. 

The earth is art, the photographer is only a witness.

Yann Arthus-Bertrand


Beelden vertellen zoveel meer dan woorden. Het gevoel dat bij een foto hoort, kun je met woorden niet omschrijven. Foto's leggen unieke momenten vast van je omgeving, jezelf, je kind, je bruiloft,  je huisdier of jouw bedrijf. 

Ik werk graag met natuurlijk licht en ga op zoek naar dat ene beeld dat past bij het karakter van het model of organisatie.
Een ontspannen sfeer en rust zijn kenmerkend voor mijn fotoshoots.
Mag ik jouw moment vangen?

ilspirante fotografie bingelrade